En el sistema de comercialització convencional del sector dels cítrics, moltes vegades ha primat l'aspecte extern per sobre de la qualitat del producte.
A causa de que la temporada òptima de recollida del fruit és relativament curta, les grans cooperatives i els comerciants majoristes, opten per recollir el fruit verd, i madurar-artificialment en cambres frigorífiques, amb gas etilè i altres productes químics.
Posteriorment, quan el color taronja ja és l'adequat, se sotmet a la fruita a tota una línia de cintes transportadores on, s'obliga els fruits a rodar per elles per calibrar al mil·límetre les diferents mides, provocant, per molta cura que es tingui, petits cops continuats, per acabar submergint-la en cera química calent, per donar-li la brillantor artificial que tenen quan les veiem al supermercat. Aquesta cera està damunt de la pell de la taronja setmanes senceres, fins que arriba a la nostra taula.
El resultat és una textura estovada, i un sabor menys dolç, artificial i moltes vegades, extremadament àcid.
Per això, apostem pel nostre sistema de comercialització. Mentre la fruita no estigui madura i en el seu punt òptim de sabor, aquesta varietat figurarà com "no disponible", per tant, la que sí que es podrà adquirir, estarà en el moment de màxima qualitat. A més, en el moment que rebem la comanda, es procedirà a recol·lectar la fruita de l'arbre i la portarem al servei de missatgeria, que us la lliurarà en 24 hores com a màxim.